Klinikken

I Albertslund Psykologklinik tilbydes der supervision og individuel terapi i forhold til de gældende retningslinjer i overenskomsten med Den offentlige Sygesikring, samt i overensstemmelse med Dansk Psykologforenings etiske principper og faglige retningslinjer.

Klinikkens målgruppe omfatter unge og voksne.

Klinikken har eksisteret siden 1994 og i 2008 tiltrådte klinikken overenskomst med Den offentlige Sygesikring. Dette betyder, at man med en henvisning fra sin alment praktiserende læge kan få tilskud til psykologsamtalerne. På grund af synsnedsættelse er der blevet bevilget generel dispensation til at drive psykologpraksis på bopælsadresse.

Albertslund Psykologklinik er akkrediteret i overensstemmelse med akkrediteringsstandarder for privatpraktiserende psykologer af Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS).

For god ordens skyld skal det bemærkes, at der ikke er handicapvenlig adgang til klinikken.

Der er konsultation mandage og onsdage efter aftale klokken:
09:00, 11:00, 13:00, 15:00 og 17:00
Tirsdage og torsdage er der konsultation efter aftale klokken:
09:00, 11:00 og 12:30
Fredag er der lukket.

Beliggenhed

Albertslund Psykologklinik har adresse på Bispehusene 26, 2620 Albertslund.

Klinikken er centralt beliggende i forhold til offentlige transportmidler.
Buslinjerne 143 og 144 kører lige til døren. Buslinjerne 123, 141 og 149 standser ca. 800 meter fra klinikken. Nærmeste togstation er Albertslund Station, som ligger i en afstand af ca. 1500 meter fra klinikken.

Der er parkeringspladser foran klinikken. Parkering er gratis og parkeringsskive er ikke nødvendig. Dog må der ikke parkeres ved de opsatte el-standere.

Scroll to Top